şerefsizim ama suçsuzum...

11 Haziran 2010 Cuma

İNTİKAM...

ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ...ve diğer buraya resimlerini koyamadığım 8 kardeş,ağabey...
MUTLAKA VE MUTLAKA İNTİKAMINIZ ALINACAKTIR...





Cevdet Kılıçlar Kayseri 1972 İstanbul
Necdet Yıldırım
Malatya 1978 İstanbul

İbrahim Bilgen Batman 1949 Siirt
Ali Heyder Bengi
Diyarbakır 1971 Diyarbakır
Cengiz Akyüz
Mardin 1969 Hatay
Cengiz Topçuoğlu
Osmaniye 1956 Adana
Cengiz Songür
Konya 1963 İzmir
Fahri Gündüz
Adıyaman 1967 Adıyaman
Furkan Doğan Kayseri 1991 Kayseri

VE SİZLERİ DE UNUTMAYACAĞIZ...

'Şalom'un ağına takılan yazarlar

“Filistin'e destek verenler şeriatçı” şeklindeki yazılarıyla son olayda bile İsrail'i haklı çıkarmaya çalışmakla eleştirilen Akşam Yazarı Oray Eğin, Türkiye'deki Yahudilerin yayın organı Şalom Gazetesi tarafından ödüllendirilircesine baş köşeye konuldu. Şalom'un “Ağa Takılanlar” bölümünde en başa Oray Eğin'in yazısı yerleştirildi.



ŞALOM'UN ALINTILADIĞI DİĞER KÖŞE YAZILARI ŞÖYLE:

ENGİN ARDIÇ: BU İNSANLAR İKİ BİN YIL BOYUNCA İTİLDİLER KAKILDILAR, EZİLDİLER, ÖLDÜRÜLDÜLER (Sabah)

BALÇİÇEK PAMİR: İSRAİL'İN YAPTIKLARINDAN TABİİ Kİ RAHATSIZLAR AMA ÖTE YANDAN EN BÜYÜK ENDİŞELERİ, ‘TEKBİR' SESLERİ ALTINDA TOPLANAN KALABALIK...(Habertürk)


ATILGAN BAYAR: HAHAMBAŞI'NIN BU ÖNEMLİ AÇIKLAMASI TÜRK OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU VE TÜRK MİLLETİNİN KÜRESEL ANLAM VE MİSYONUNU DA GÖSTERDİ(Akşam)


ÇİĞDEM ANAT: TAKSİM MEYDANI'NA İZİN BİLE ALMADAN GİRİP, İSRAİL'İ PROTESTO EDEBİLDİĞİMİZ İÇİN KİMLİK Mİ BULDUK? (t24.com)


SOLİ ÖZEL: KONVOYA SALDIRI BU AKIL TUTULMASININ ÜRÜNLERİNDEN BİRİDİR (Habertürk)


OKAY GÖNENSİN: Daha yardım gemisi sefere çıkmadan İstanbul'da Filistin ve Hamas bayrakları ortaya çıkmış ve İsrail'in haydutluğu sayesinde bunlar bol bol kullanılmıştır. Bayrakların birkaç gün önce ‘satışa sunulmuş' olması da ‘birilerinin' en kanlı senaryoya göre hazırlık yaptıklarını gösteriyor. (Vatan)

TUNCER BAHÇIYAN: Kafaya yeşil bağlayıp ‘tekbir' diye bağırıyorlar. Konuşmaları sanki Hamas militanı…Arap Basını "Erdoğan Araptan çok Arap" diye yazdı (El Kuds El Arabi). Ülke Arabistan olmuş, ruhuna el Fatiha…(gazeteci.tv)

VİVET KANETTİ: BİR BİREY HANGİ KİMLİĞİYLE ELEŞTİRMEK İSTİYORSA ÖYLE ELEŞTİRİR (Sabah)

MEHMET METİNER: BU ÜLKENİN YAHUDİLERİNİ BİZİM MÜSAMAHAMIZIN NESNESİ VEYA İSRAİL'İN İÇİMİZDEKİ UZANTILARI OLARAK GÖREN ANLAYIŞLARI ARTIK TOPRAĞA GÖMMELİYİZ (Star)


SERDAR TURGUT: Türkiye kendi tarihinin ağırlığını ancak makul olarak ve rasyonel davranarak taşıyabilir. (Habertürk)

MEHMET ALTAN: GAZZE'YE İSRAİL'İN UYGULADIĞI ABLUKAYA BAŞKALDIRI KADAR, HAMAS'IN KENDİ MUHALİFLERİNE UYGULADIĞI YÖNTEME DE BAŞKALDIRI GEREKMEZ Mİ” (Star)


MURAT BELGE: BENİM ŞU GÜNCEL DURUMDA ÖN PLANDA YER ALAN KAYGIM, İSRAİL'E DUYULAN HAKLI ÖFKENİN BİRTAKIM SORUMSUZ KİŞİLER ELİYLE, BU ÜLKENİN YAHUDİ YURTTAŞLARINI TEDİRGİN EDECEK EYLEMLERE DÖNÜŞMESİ TEHLİKESİ (Taraf)


AHMET ALTAN: “Ben senin kökünü kurutacağım, seni bu topraklardan sileceğim” dersen bu savaş bitmez, bitmediği gibi kendini sürekli tehlikede hisseden İsrail'de korku büyür ve o korkuyla insanlar “budalaların şiddetine” sığınmak zorunda kalırlar. İsrail sadece o “yedi budaladan” ve onlara oy verenlerden ibaret bir yer değil, orada bu “budalaca” siyaseti çok ciddi biçimde eleştiren, barış isteyen, Gazze'ye uygulanan ablukaya karşı çıkan insanlar var. O insanlar, çok zor şartlar altında fikirlerini söylüyorlar. (Taraf)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder